Over de gegevensverstrekking

Bekijk informatie over de gegevens die aan Kaspersky zijn verstrekt met oudere versies van de app

De informatie die in deze sectie wordt genoemd, bevat geen persoonlijke gegevens van de Gebruiker en is vereist voor de werking van de Software van de Rechthebbende, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

Kaspersky beschermt alle ontvangen informatie in overeenstemming met de relevante wetgeving en toepasselijke Kaspersky-richtlijnen. Gegevens worden via een beveiligd kanaal verstuurd.

Gegevens die worden verstrekt aan Kaspersky bij het gebruik van Kaspersky Safe Kids for iOS 1.45.0.XXX en hoger en Kaspersky Safe Kids for Android 1.75.0.XXX en hoger:

Ter ondersteuning van de verificatie in twee stappen op My Kaspersky moet u een beveiligingscode opgeven die per sms wordt verstuurd naar uw apparaat.

Als veiligheidsmaatregel voor uw My Kaspersky-account moet u de CAPTCHA-tekens opgeven.

U geeft automatisch toestemming om, terwijl u de app gebruikt, informatie door te geven aan Kaspersky over de kwaliteit van KSN-services:

We gebruiken de volgende niet-persoonlijke gegevens om de hoofdfunctionaliteit van de Software te behouden:

Daarbij worden deze gegevens aan Kaspersky verstrekt bij het gebruik van Kaspersky Safe Kids for Android 1.75.0.XXX en hoger: